Népszerű bejegyzések

2013. január 16., szerda

Hogy el ne vesszen"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen" (János 3:16)
Románul az "Mert úgy" "Atat de mult" kb "olyan nagyon", "annyira". És valóban, nagy szeretetről van szó, ha képes volt odaadni egyetlen Fiát. Te odaadnád, idegenekért akik nem szeretnek, esetlegy gyűlölnek, szidnak, és mindennek lehordanak mint pl. Richard Dawkins. Rettenetes miket ír ez az ember az Ótestamentum Istenéről. Valaki Marcionnal hasolította össze és azt írta, hogy a marcionizmus újáéledése ez, az ateizmus égisze alatt. A végidőben az ateizmus szószólója, az Antikrisztus (még nem tudjuk ki az, de minden bizonnyal egy magabiztos, elbizakodott ember lesz) sokat szól majd a fenséges Isten ellen (Dániel 7:25) és legyőzi az igaz keresztyéneket. Hogyan? Egy istentelen, világméretű politikai rendszer for a világ élére kerülni. Ez az Új Világrend (New World Order). És ez az új világrendszer három és fél évig fog uralkodni, zsarnoki módon eltaposva az ellenállókat. Készüljünk fel ami a legroszabb számunkra.
Kölcsönözd vagy add tovább másnak is ezt az iratot! Minden igaz keresztyén meg kell szívlelje, hogy milyen nehéz idők előtt állunk. Nem kell félni, Isten átsegít ezen is. A halál előtt arra kell gondolni, hogy csak elalszunk és majd felébredünk és aztán SOHASEM fogunk meghalni. Örökké fogunk élni. Akkor az ellenségeinket a lábunk elé fogják hozni, és mi, mint igaz ítéletet tartó királyok, egy örök, megmásíthatatlan ítéletet mondunk ki felettük, ezt: Ilyen embereknek nincs joguk örökké élni.
Istentől gazdag áldás vár reánk!
Ezért:
"A ki hisz a Fiúban, örök élete van (általa), a ki pedig nem enged a Fiúnak, nem lát (örök)életet, hanem az Isten haragja marad rajta." (János 3:36)
Te választhatsz: örök életet vagy örök nemlétet…
Válaszd az örök életet, hogy örökké élj!!!
Tarts ki a végső próba alatt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése