Népszerű bejegyzések

2013. január 6., vasárnap

Titkos Társaságok: Az Antikrisztus győzelmi órája közeledik!

A Biblia Istene előre megjövendölte mi fog történni a végidőben. Egy istentelen, erőskezű ember fog kerülni a világ vezető pozíciójába. Ez az Antikrisztus. De ez az ember nem tudna felemelkedni egyedül. Őt egy titkos-politikai elit fogja a hatalomra juttatni, mivel ő is ennek a része, sőt a feje. Ezt nem tudnák elérni ha nyíltan közölnék a szándékukat, ezért megtévesztő eszközökkel, manipuláció által fogják véghezvinni szándékukat. Ebben pedig a moziipar és a szórakoztatóipar jelentős, mondhatni kulcsszerepet játszik.
Egyesekben felmerült az a dolog, hogy minden lehető eszközzel meg kellene állítani ezeket, akár felkelések vagy véres tömegmozdulások árán is.
De mit kellene tegyünk mi, keresztyének? 
Nézzük az Úr Jézus mit tett, amikor elérkezett az ő órája. Nem védekezett, engedte a dolgok menetelét, sőt felgyorsította azt, hogy tulléphessen rajta minél hamarabb (János 13:27).
Hogyan tudnánk mi is felgyorsítani az eseményeket? Hát úgy, hogy engedjük a dolgok menetelét, nem tiltakozunk, hanem átadjuk a lehetőséget azoknak akik az istentelenség tetőfokát akarják bevezetni az emberiség történelmébe. Mondjuk mi is az Úr Jézushoz hasonlóan: Amit tenni akartok, tegyétek meg mielőbb!
http://www.youtube.com/watch?v=S3d0CPQ4vE8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése