Népszerű bejegyzések

2013. június 3., hétfő

A HATALMAS TÉVHIT: Az egyház nem fog szenvedni az Antikrisztustól

“Sőt, hitem szerint az Antikrisztus csak akkor tud megjelenni, ha az egyház elragadtatik a Földről.”

Pedig a Biblia mást mond. Vö Jelenések 20:4,5.

Szerintem a következő előzményekre lehet számítani:
1. Világméretű béke és biztonság kikáltása, ami végül is csúfos kudarcal végződik amikor a III Világháború bekövetkezik.
2. Ha a III Világháború elkezdődik, el lehet képzelni, hogy kevés kivétellel (A Bokor katolikusok, Mennoniták, Amisok, Jehova Tanúi, Reformadventisták, volt Szovjetúniói baptisták, stb, stb) a vallások szokásuk szerint a harcoló felek mellé sorakoznak, nemhogy békéltető szerepet játszanának, hanem még tüzelni fogják a forróságot. Ez gyűlölté fogja tenni őket a békeszerető politikai elit előtt, ezek pedig a béke jövőbeli fenntartása érdekében mindent, de mindent meg fognak tenni a összes eddigi vallás beszüntetéséhez. Ebben az Antikrisztusnak nevezett politikai egyéniségnek nagy szerepe lesz. Egy új, ateizmussal, emberimádattal (Antikrisztus részére) és okkultizmussal átitatott világméretű államvallás bevezetése.
3.A vallások és intézményeik beszüntetése egyben magával fogja hozni a nagy hitehagyást, mivel rengetegen átpártolnak az új valláshoz, egyfelől azért mert a régi vallásoknak semmi erejük sem lesz a megbénitó politikai és gazdasági megszorításoktól és az ehhez társuló félelemtől, másfelől azért mert félre lesznek vezetve a hatalmas technológiai vivmányok által beharangozott jómódú társadalom igéreteivel
4.Amikor az Antikrisztusnak (az utolsó modernkori-római császár) nevezett világvezető politikus elhatározza az ellenzék teljes kiirtását és megkezdi a biztos halálthozó progromot, Isten hatalmas csapásokkal válaszol. Ez az az idő amit a Biblia “a nagy nyomorúságnak” nevez. Ez az az idő, amikor teljesen visszaáll az igaz kersztyénség, ez az az idő amikor teljesen visszaáll a Biblia, mint egyedüli hitbeli tekintély és nem lesz többé a Sola Scriptura = Prima Luther (Csakis A Biblia = De Elöször Luther) vagy Kalvin, vagy Russell vagy Ellen White.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése