Népszerű bejegyzések

2013. szeptember 12., csütörtök

Pár tanács: Ha a hited gyenge


1. Tanács: Ne add fel az imát, de úgy, hogy közben kéred az égi Apát mutassa meg mi az oka annak, hogy ez a helyzet nálad? Ez nagyon fontos. Ha tudatos bűneid vannak, nyomban rendezd, hogy tiszta légy. Isten a tudatos bűnöst nem hallgatja meg, csak miután bűnvallomást tesz. Lehet olyan bűn van életedben amit nem ismersz.

Első lenne az ima, az őszinte ima. Mond meg az égi Apának is, kb.: Drága Apa, már annyira összezavartak, hogy azt sem tudom ki vagy. Kérlek szépen, te világosíts fel, szólj hozzám, adj egy jelt, hogy vagy és hogy hallgatod a te lányodat&fiadat, mert ez akarok lenni. Ha számomra nem látott és ismeretlen bűneim miatt van ez a nagy zavar bennem, könyörgöm nyisd fel előttem bűneimet és segíts, hogy rendbe tegyem az életem.
Az Úr Jézus nevében kérlek és köszönöm, hogy segíteni fogsz.

2. Tanács: Ne add fel a bizalmat. Ha valamit kérsz, bizalommal tedd, hogy meg is kapod a választ.

Elmondom, hogy és is imádkoztam kijelentésekért.
Azt gondoltam, hogy mindjárt jönni fognak.... de nem jött semmi. Én picit ki is ábrándultam, csalódott voltam.
De aztán egy bizonyos idő után, jött. Isten próbára tette a bizalmam. Téged is próbára tehet.

3. Tanács. Ne add fel a türelmet.

Ha az útmutatás nem jön mindjárt, vagy késni fog, várjad türelemmel. Istennek sok emberrel van dolga. Nem te vagy az egyetlen. Várd a sorod.

4. Tanács. Légy megelégedett azzal amit kapsz.

Tudod, van olyan helyzet amikor Isten nem azt a kijelentést küldi amit mi elvártunk volna és talán nem úgy ahogyan mi elvártuk volna. Talán Isten már szolt hozzánk, másvalaki által, de mi nem akartuk elfogadni azt amit Isten számunkra küldött. Nézd én sokat imádkoztam egy lakásért, bármilyen kicsi legyen, még egy pincét vagy garázst is elfogadtam volna, és most Istennek hála, megvan. Igaz, egy padlásszoba, de nem számít. Én nagyon szeretem és meg vagyok elégedve. Sokkal több mint én gondoltam volna, hogy lesz. Ki is van fizetve. Két év alatt, igaz keményen dolgoztam és majdnem elvesztettem a fél kezem ezért, a bal kezem könyöktől lefele félig lebénult, de most teljesen meggyógyult. Szóval, ez nem lett volna kifizetve ha Isten nem sietett volna a segítségemre. Én be akartam bújni a bankba, azaz hitelt akartam venni. De Isten ezt nem engedte. És tudta miért. De én nem tudtam. És szomorú voltam, sőt nagyon zavart az amikor mások azt mondták "Ne tedd". Gondoltam: "Igen, mert egész életemben albérletben fogok lakni!"

5. Tanács. Értelmezd helyesen amit kijelentésként kapsz. 

Voltak olyan helyzeteim, amikor az Istentől kapott álmokat teljesen félreértelmeztem. Figyelem: Nincs minden álom Istentől. Halvány lilagőzőm sem volt, hogy az amit vélek hogy a helyes értelmezés, mennyire egy téves melléfogás volt. 

6. Tanács. Teljesítsed azt amit számodra az Isten kijelentett.

A hanyagságot és elutasítást Isten megbünteti. Lásd Jónás esetét. Ha nincs erőnk vagy másvalami ami a kijelentés kivitelezéséhez kell, Isten ki fogja rendelni, de ezt tudomására kell hozni "Apa, én ezt megteszem, de nincs ez, hogy megtehessem"

7. Tanács. Hálásak kell legyünk minden kijelentésért és ezt a hálát köszönetünkbe kell foglalni, az Úr Jézus nevében, imában. Valójában nagy kegyelem amikor a világmindenség szuverén Ura, lehajol hozzánk.

Kellemes napot és imameghallgató áldást kívánok számodra,
UPV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése